Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

След истерично чаканото лирик видео на AC/DC - Shot in the Dark, бандата обнародва и истинския клип към него.

Защо истерично? Защото динозаврите за пръв път представят "картинка" от песен след завръщането на олд бойс - Брайън Джонсън (вокал), Клиф Уилямс (бас) и Фил Ръд (барабани).

Всеки по свои си причини се раздели с групата, но конкретно Брайън слезе от голямата сцена през 2016 г. заради проблеми със слуха и оттогава феновете не са го виждали.

Макар да са снимани в почти непрогледна тъма - подходящо решение с оглед възрастта на участниците, те изглеждат повече от сладки...

Режисьор на видеото е Дейвид Малет, а продуцент – Дион Ором.

Дългоочакваният нов албум на легендарната банда се нарича Power Up и излиза на тринайсети ноември

Разочароващо е, че басистът Клиф Уилямс споделя, че може би ще изкара само няколко концерта с верните другари.

Дългокосата легенда напусна за пръв път бандата през 2016 г., след като неизменно от 1978 г. дърпа струните. 

Тогава Клиф обяви:

"Време е да сляза - това е всичко. Не е защото изгубихме Мал (Малкълм Йънг, който бе прекратил дейност, а после и почина, б.р.) Фил (Фил Ръд, който имаше проблеми със закона, б.р.) или Брайън"

Днес вече Клиф е на 70. И разкри в интервю за подкаст, че за него както албумът Back in Black е бил поклон към Бон Скот, така в памет на Малкълм Йънг е новият - Power Up.

"Това е за него! И това е бандата, която свиреше заедно за над 40 години. И исках да направя това - исках да се завърна и да го направя!"

В интервюто, цитирано от "Дейли Експрес", става ясно, че той не се кани да се зъвръща "на живо" за цялото турне. 

"Не искам да правя това повече", категоричен е Клиф.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.