Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Легендите от AC/DC представиха 30-секунден тийзър към първия сингъл Shot In The Dark. Песента ще е част от дългоочаквания нов албум на групата, която за последно издаде Rock Or Bust през 2014-а година.

Съвсем на прима виста се набива, че новото парче е с "онзи" бийт - феноменалния начин, по който изпълняват прост такт 4/4 Фил Ръд и Клиф Уилямс. На вокала какво да му коментираме... 

 

В идващите дни очакваме и още детайли за албума, който най-вероятно ще се нарича Power Up, пише zrock.bg.

Преди това AC/DC представи и снимка със състава на бандата за 2020 година, а именно - завърналите се Брайън Джонсън, Фил Ръд и Клиф Уилямс, плюс, разбира се, Ангъс Йънг и с племеника му Стийв Йънг, заместил покойния си чичо Малкълм.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.