Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

„За мен това е пример за активно мероприятие. Нито аз, нито моята делегация, нито вие (придружаващите журналисти – б.р.) сте били поставени под карантина в Естония“.

Това бе първият коментар на президента Румен Радев пред журналистите, които пътуваха с делегацията му за Талин. Той говори веднага, след като самолетът кацна на летище София.

Реакцията бе по повод историята с това, че посещението му в Естония бе преждевременно прекратено. И че причина за това е бил контакт на държавния глава със заразен с коронавирус (както стана ясно - това е началникът на ВВС ген. Димитър Петров).

Това се разбра първо от съобщение във фейсбук на президентката на Естония. По нейни думи след проведен разговор с Радев сутринта се е съгласила, че отмяна на срещите е най-добрият вариант при създалата се ситуация. Пак там се разбра, че българският президент снощи не е участвал във вечерята след срещата, посветена на инициативата "Три морета". Говори се и за изолация на българската делегация в хотела й.

Според Румен Радев обаче историята е дело на негови "доброжелатели" у нас.

"Благодаря на доброжелателите ми в България, които, дълбоко загрижени за моето здраве и това на колегите ми президенти, за моите международни изяви, побързаха зад гърба ми да уведомят естонската страна за своята версия на COVID-19", каза той.

И добави, че началото на кризата с COVID-19 е в непрекъснат контакт с хиляди хора навсякъде по страната, но стриктно спазва всички здравни мерки. Не е имал проблем, няма такъв и сега

"В рамките на по-малко от седмица имам два теста - във вторник за Гърция, и вчера - за да са спокойни моите домакини в Естония. И двата теста са ми отрицателни", обяви Радев и даде на журналистите резултатите от теста си от лаборатория в Талин.

"Намирам се в чудесна физическа форма, без никакви симптоми. На моите доброжелатели пожелавам същото", завърши той.

Коментари

а после не бил палячо?

И други лидери са били карантинирани,когато се е установявало че са се срещали с хора които са с вируса.Никой не е казал,че той лично има,просто ги карантинират,за няколко дена. Но нашия нали си мисли че светът се върти около него,значи всички му правят нарочно!

РРадев

наистина освен нагъл е и тъп! Те естонците трева пасат, няма служби, не четат вестници, не знаят кога изгрява слънцето! Абе тъп лайномет, целия сват научи кога си предупреден за заразата на Петров, ти като криеш, мислиш, че ще излъжеш света. Тъп червен лайномет е РРадев!
ефрейтора от 50130's picture
ефрейтора от 50130
ефрейтора

решетниковия пРезидент хибридент

беше изгонен позорно от Естония , защото си помисли , че може да се държи безнаказано , както в България . Получи такъв голям ...отзад , че ще се посир@ и попикв@ само като се сети...
ефрейтора от 50130's picture
ефрейтора от 50130
ефрейтора

Никой лезбия

не смее да се обади в защита на пРезидента...Само го подмиват мълчаливо и пишат минуси...
 's picture

godo1952

Калин

Селяндуринът от Славяново как не е поискал оставката на президентката на Естония ?
Buba Mara's picture
Buba Mara
bubamara

РАДЕВ Е ВИРУС!

Няма нещо, което естонците да мразят повече от руска мастия. И като я намерят, такъв шут следва... Резидентът е посмешището на България. Като ни го типоса Решетников, май настъпи мотиката. Чеп за зеле от Радев не става.

Русия е проказата на планетата Земя!

РРадев е вируса, който разнася тази зараза!
Buba Mara's picture
Buba Mara
bubamara

Значи Рундьо я да видим:

Естонският президент прави активно мероприятие срещу руски подмъдурник! Логичен край на бореца за справедливост, дееба и селски чвор непоръбен. F͍̺U͚̫̞C̺͙̦K͇̦͜ R̝̝͚A͇̦͎D̙̞̠E̺͉̘F̢͓͙F͎̙̙

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.