Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Президентът Румен Радев отрече, че смята да започва нов политически проект, защото целта му е да подкрепя тези, които работят в полза на хората.

На въпрос дали подготвя собствен политически проект президентът отговори: „Подкрепям всяка партия, движение, организация, която има ясна политика за работа в интерес на българския народ. Не говоря за мой проект, благодаря“.

Държавният глава каза това в Карнобат, където е за празника на града.

"Все повече граждани и организации припознават президента като важен фактор за реалната промяна в страната. И все повече различни партии, сдружения и организации изразяват подкрепа на позициите на президента и на тезите на президента. Аз отдавна съм заявил, че подкрепям всяка организация, партия, движение, чийто приоритет е българският народ, а не тясно партиен интерес. Така ще продължавам да ги подкрепям", каза той.

"Делириумът на министър-председателя буди все по-голяма тревога“.

Така Радев отговори на обвиненията на Бойко Борисов, че е бил "сготвен" от хора на президента за снимките от премиерската спалня в Бояна. В разказа беше намесена и една "прекрасна госпожа".

„Господин Борисов превръща 7-милиона българи в заложници на своята параноя, а знаете, че гузната съвест ражда параноята“, продължи с квалификациите от сферата на психиатрията Радев.

На въпрос за петицията от журналисти и граждани за възстановяване на достъпа им до депутатите в НС като не се препятства тяхната работа и правото на българите да бъдат добре информирани, Радев коментира:

"Мога да изразя само моята подкрепа за тази петиция. И без това сме на едно много задно място по свобода на медиите в световните класации, нека не даваме поводи да падаме още по-ниско. Дейността на народните представители е посветена на хората, така че хората трябва да знаят точно какво те вършат."

На въпрос, свързан с това дали усеща подкрепа от страна на БСП, президентът отговори, че не коментира делата от кухните на партиите, но използва случая, за да поздрави Корнелия Нинова за победата в лидерската битка. "Това само потвърди нейната последователност и непримиримост да работи така, че БСП да се утвърди като силна опозиция. Казвам го не като някакво пристрастие към една или друга партия, а защото е важно за България. Знаете, че без силна, обединена и конструктивна опозиция, всяка демокрация се разединява", допълни Радев.

Коментари

Мдаа

Страх лозе пази,другарю пРезидент на шпионите на Рассия в България.
 's picture

godo1952

Калин

Този случайник, когато му свърши мандата, ще си прави ежедневни разходки до прокуратурата ! Най-безличната фигура на целия преход !
Buba Mara's picture
Buba Mara
bubamara

Параноя, а?

А какво ражда вековната злоба на селския чукундур?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.