Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Снимка на българския бизнесмен Емилиян Гебрев е поставена пред руското посолство в Берлин, където има постоянен протест срещу престъпленията на Путин.

Десетки снимки на жертви на политически убийства и посегателства са подредени по част от булеварда „Унтер ден Линден“, на решетките на затворническа клетка са поставени снимките на арестуваните в Беларус и Русия, а пред палатка снимка на Путин в цял ръст е сложена до масичка с чай, на който пише „Новичок“.

В Берлин в момента се провежда традиционната седмица на светлините като различни сгради се осветяват в различни цветове и са превърнати в светлинни инсталации. Над милион са посетителите на феста, част от който стана и протестната инсталация пред посолството, намиращо се на метри от Бранденбургската врата.

Коментари

 's picture

godo1952

Калин

Това е само малка част от списъка на убитите при жестоки обстоятелства, опоненти и отявлени критици на режима на фараона Путин ! Списъкът е много дълъг, освен това непрекъснато се дописва… Борис Березовски 2013 Денис Вороненков 2016 Борис Немцов 2015 Александър Литвиненко 2009 Сергей Юшенков 2003 Юрий Щекочихин 2003 Анна Политковская 2006 Станислав Маркелов 2009 Анастасия Бабурова 2009 Наталия Естемирова 2009 Сергей Магнитски 2009 Никита Исаев 2019 Алексей Навални 2020 /отровен/

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.