Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Случайно или не, ден след като шефът на веригата магазини за детски стоки "Хиполенд" публикува отворено писмо, с което "благодари" на полицая напръскал 17-годишния му син с "химическо оръжие, което може да доведе до трайни увреждания" на протеста пред Партийния дом в сряда, полиция и НАП нахлуха в складовата база на веригата в "Казичане" и в магазини.

За акцията потвърди пред Клуб Z говорителят на приходната агенция Росен Бъчваров.

Обърнахме се за коментар и към МВР. А оттам бяха лаконични и красноречиви. 

На въпроса ни към СДВР - има ли Икономическа полиция, влязла във фирмата, те се поинтересуваха кое налагало да се съобщава, ако има такова нещо. На пояснението, че за нас е важно след реакцията на собственика срещу полицията, ни казаха, че може пък полицията да оказва съдействие на други органи - и да попитаме НАП.

Както Клуб Z писа, служители на веригата бяха забелязани на антиправителствените протести още в първите им дни. Те не само не се криеха, но и подчертаваха, че искат оставката на правителството и от името на "Хиполенд", носейки зелени тениски, брандирани с логото на веригата.

След "великото народно въстание" тази сряда - в деня, белязан от тежки сблъсъци между полицията и протестиращите още от 7 ч. сутринта, изпълнителният директор на "Хиполенд" АД Мариан Колев написа писмо, адресирано "до всички български граждани, на които не им е все едно и които искат да живеят в една по-добра и по-справедлива държава".

Пак случайно или не 20-ина часа преди акцията на НАП и полицията в сайта "Пик" се появи пространен "анализ", посветен на Колев, озаглавен "Хиполенд" - детмаг или машина за протести".

Коментари

....

Поредните мъченици за демокрацията. Край нямат.
L F's picture
L F
fantom

-

Поредната жертва на стокхолмски синдром. Не всички останали искат да споделят бандитския хомот.

ДПС ни пороби

Нека ви го кажа в прав текст. Държавата вече е превзета, едрите собственици на бизнес са подчинени, водещите медии са изкупени, субсидиите хранят борчета готови да се жертват за диктатора в сянка. ТОТАЛИТАРНИЯТ РЕЖИМ е факт и както виждате той е максимално показен.

Тоя шеф на Хиполенд наистина е много тъп!

Освен дето се изложи с посмото в защита на малоумния му син..... накара персонала си с фирменото облекло да са задължително на протестите!!!! Е, служителите му се оплакаха където трябва!!! Наистина е тъп!
L F's picture
L F
fantom

-

Дали е тъп или не няма абсолютно никакво значение. В модерна правова държава има право да си изразява мнението без да се притеснява от репресии. Вместо това получава бандитска отмъстителност. Срам за вас - защитниците на мутрите.
Гоце Доганов's picture
Гоце Доганов
Гоце Доганов Будов

Призив: Купете играчка от

Призив: Купете играчка от атакувания от властта „Хиполенд“, занесете я на протеста довечера
Иван  Панов's picture
Иван Панов
Ванко Американчето

?

Нека пък да видим дали е толкова честен данъкоплатец колкото се изкарва. Ще е интересно. Чак токова честен не познавам.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.