Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Водят се преговори за две държави за нови подведници (втора ръка), едната от които е Норвегия. Това съобщи днес вицепремиерът и военен министър Красимир Каракачанов. Той присъства на на присвояването на първо офицерско звание на 22-ма курсанти от Випуск 2020 "Добруджански" от ВВМУ "Н. Й. Вапцаров".

Не са приключили и преговорите за строежа на двата нови модулни патрулни кораба за ВМС, обясни министърът. Там изпълнител ще е гераманската компания "Люрсен", които обаче ще ни строят чисто нови патрулни кораби за около 1 млрд .лв.

Изпълнението ще е във Варна и за двата, първоначалното ни условие е било поне единият да се прави на наша територия. Това според Каракачанов е "бонус", тъй като 40% от цената е в труда, който ще бъде извършен от български работници.

Ремонтите на кораби са забавени заради сложните процедури.

Вицепремиерът изтъкна, че в последните три години са дадени много повече пари за поддържка на морския ни флот, отколкото в последните 30 години.

Коментари

агент Иван -

една от многото подводници на КДС в пост-преходна България. С такива като него близо до управлението няма смисъл от другите подводници, враговете са ни победили отвътре.

Най-му отива на бай Иван да

Най-му отива на бай Иван да обуе патриотарските потури и с тобичка Билла да се ражожда по света,иначе с каквато наглост е обсебил името ВМРО със същата наглост плещи тъпизмите си

И вие искате да си подаде оставка?!

Точно когато ще се дават бакшишите?!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.