Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Това е непредизвикано погазване на елементарни демократични права и то в условията на изострена от протестите обществена обстановка."

Това написа късно снощи в своя профил бившият втори човек в ГЕРБ Цветан Цветанов. Поводът - проблемната конференция на управляващата партия, по време на която станахме свидетели на сериозни сблъсъци между момчета в черни дрехи, очевидно приличащи на охранители на събитието, и протестиращи и журналисти. 

Цветанов коментира, че за него е непонятно и неприемливо "агресивното поведение" на отделни лица от ГЕРБ спрямо журналистии общественици.

Припомняме, че още вчера ГЕРБ заяви, че няма нищо общо с биячите, че те са провокатори, че са влезли неканени на събитието, пробивайки охрантата и че настояват прокуратурата да разследва случаите. 

В същото време - Цветанов е качил към своя пост няколко снимки от различни медии, на които се виждат някои от грозните сцени. Прави впечатление, че на повечето от тях е ПР експертът на управляващата партия Никола Николов, който бе сниман да говори с някои от яките момчета и да им предава един от протестиращите. Самият Николов твърди, че мислел, че това е официалната охрана. 

На друга снимка се вижда как вече напусналата Министерски съвет Севдалина Арнаудова говори с мъж с бяла блуза, черни очила и лента ГЕРБ на рамото. На следващият кадър същият този човек вече е при двама от биячите, които са свалили друго момче на земята и го налагат. Става въпрос за сътрудника в парламента на ГЕРБ - Георги Темелков, като от партията после обявиха, че помагал за установяване на мира.

Именно и тези кадри са провокирали Цветанов да коментира:

"Волю-неволю срамът от безобразията беше "пришит" и на честните и почтени членове и симпатизанти на ГЕРБ, присъствали на сбирката. Ръководството на ГЕРБ очевидно губи опорни точки и действа първосигнално, но трябва ли редовите членове и симпатизанти на ГЕРБ да плащат цената на нечие самозабравяне и страх?"

 

Коментари

Where is Administration clubz.bg?

Where is moderator?? It is about advertisement on your website. Thanks.

Where is Administration clubz.bg?

Where is admin? I'ts important. Thanks.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.