Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Едва ли има човек, който да познава отлично съвсем цяла България. Разбира се, съществуват страстни пътешественици, както и много начетени хора, които вероятно имат знания за повечето географски, природни и исторически забележителности в родината ни. Но въпреки това е трудно човек да знае всичко.

Този тест е част от проекта „Ваканция на дистанция“ на Клуб Z и освен, че ви дава възможност да проверите знанията си за историческите забележителности в България, той съдържа и ценни идеи за местата, които можете да посетите, пък било то и само за един уикенд.

Предупреждаваме, че въпросите са трудни, но, разбира се, отговорите ги има в Гугъл. Ние няма да разберем, ако ги налучкате или ровите в интернет, обаче вие ще знаете, нали?

 

 
powered by Typeform

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.