Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"София и жълтите павета не са България."

Това заяви главният прокурор Иван Гешев във Велики Преслав, съобщи бТВ. Той изтъкна, че прокуратурата продължава да работи по приоритетите си въпреки общественото напрежение и неспиращите искания, включително за неговата оставка. 

"Трябва ясно да бъде казано, хората ги интересува основно битовата престъпност и за нас това е приоритет заедно с корупцията по високите етажи. Правата на всеки български гражданин свършват там, където ти започваш да нарушава чужди права", каза още Гешев.

Главният прокурор е във Велики Преслав заради провеждаща се специализирана акция срещу битовата престъпност. Той изтъкна за пореден път успехите на полицията и прокуратурата в работата срещу телефонните измами, битовата и криминална престъпност. Гешев беше категоричен, че това е един от основните му приоритети и политическите процеси и протестите не му влияят.

Коментари

Ти драги ми каскетаджия....

...още по-малко си България!

РОБИ 2020

Ама се държи като господар и лъже и се гаври публично, а ние и държавния служител Кошлуков не можем да свалим.

Да не говорим че.....

...твоята оставка се иска не само от София!

РОБИ 2020

Това всички го знаят, но Плешев целенасочено се подиграва на българите, които както виждаме освен картон и скандиране друго не могат да предложат срещу господарите си
Martin Martinov's picture
Martin Martinov
САМОсеПИТАМ

А!!!!

Ма то и съдебната палата, дет е прокурватурата ти не е центъра на страната . А и покуратурата твоя ли е?
hallucination tasd's picture
hallucination tasd
MHallucinatioN

Смях

Умственият багаж и независимостта на този милиционер за толкова стигат - да се прави на шериф сред бабите и да скача като послушно куче срещу този, който посочат стопаните му.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.