Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Две агитки "за“ и „против“ посрещнаха президента Румен Радев на Морската гара в Бургас. Той и вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов са официални гости на националното Военноморско учение с международно участие “Бриз 2020“, съобщи БНР. 

Група активисти посрещна президента и вчера в Пловдив, където посети градската художествена галерия. Там едните му поискаха оставка, а другите го поздравяваха. С плакати за оставка и импийчмънт противници на президента призоваха Радев да си ходи и скандираха "червени боклуци" и "анархисти" по адрес на протестиращите срещу кабинета, съобщи вчера "Дарик нюз".

А симпатизанти на Радев пък влязоха в диалог с тях, като опонираха на поддръжниците на кабинета, че асфалтът не се яде. 

Снимка БНР

От борда на фрегатата “Горди“ днес те ще наблюдават различни епизоди по море.

Близо 50 души, разделени на две групи - подкрепящи протестите и привърженици на управляващите, скандираха при пристигането на президента Румен Радев на Морската гара. Преди да се качи на фрегатата „Горди“, той отказа коментар.

Снимка Президентска институция

А по отношение на оставките на министрите Младен Маринов, Емил Караниколов и Владислав Горанов, лаконичен министърът на отбраната Красимир Каракачанов заяви:

"Дошъл съм на военноморско учение и както знаете, имам навика, когато съм във военни формирования, във военни училища, на военни учения, не коментирам политически въпроси. Само едно ще коментирам: какво значи тук личността на този или онзи. Важното е държавата да е стабилна. Всичко останало са политически мераци."

Коментари

....

Така е. Важното е държавата да е стабилна и да върви напред. Протестиращите са твърде разнопосочни в исканията си, което е типично за такъв род граждански прояви. Така или иначе, след като има обществена нагласа - сред мнозинството - за промяна, то тя трябва да се случи. Няма смисъл от инати, последствията може да са тежки за всички ни, особено в сегашната ситуация, но и по принцип, например за инвестициите.
Klingon Oid's picture
Klingon Oid
Klingon Oid

сега остава да докажеш, че

сега остава да докажеш, че знаеш какво означава "стабилна държава" и какви са и предимствата прд едни предсрочни избори ! наличието в държавния апарат на каракачанов, борисов и останалата паплач, не прави държавата стабилна. техните внушения за тяхната собствено задължително присъствие за нужда от стабилна държава, са внушения за дебили.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.