Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Ако имал възможност да избере на кой протест да отиде в петък вечерта, бившият зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов би подкрепил президентската институция. 

"Не съм ходил нито на единия, нито на другия, но ако трябваше да отида, щях да отида на този в защита на президентската институция", заяви пред БНТ Цветанов, който до миналата година бе един от най-активните критици на президента Румен Радев. 

По думите му в петък вечер не е имало спонтанна подкрепа за ГЕРБ в София. А привържениците на партията идвали под строй и заради страх от репресии, смята Цветанов, който организираше работата на структурите на бившата си партия в страната. 

"Видях едни хора, които не бяха дошли по собствено желание. Бяха организирани от кметовете на съответните населени места", допълни Цветанов. 

И продължи:

"Сега всички се обединиха срещу ГЕРБ. През 2013 г. митингите в подкрепа на партията и на управлението бяха наистина спонтанни, а ГЕРБ беше възприета като жертва." 

Според него обаче акциите  на управляващите са превърнали в жертва президента и президентската институция.

"Ако днес има избори, ГЕРБ със сигурност ще загуби половината от депутатите си. От 1 140 00 гласували за ГЕРБ през 2017 г. в момента сигурни са 600 000", заяви той. 

Цветанов напусна преди месец ГЕРБ и обяви, че ще прави свой собствен политически проект. 

"Това в момента е кризисно оцеляване на ГЕРБ. Аз искам да направя партия, която да не е за кризисно оцеляване", сподели Цветанов.
 

 

Коментари

Не вярвам...

Цвъчко да каже, че застана на страната на червения президент!
Klingon Oid's picture
Klingon Oid
Klingon Oid

той това казва, ти кьорав ли

той това казва, ти кьорав ли си ?
 's picture

Rhapsody of fire

Защо всички поумняват, едва

Защо всички поумняват, едва когато излязат от властта?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.