Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Веднага след брифинга в Министерския съвет, на който Бойко Борисов обяви влизането ни в ERM2, премиерът и финансовият министър Владислав Горанов излязоха пред сградата на "Дондуков" 1, където се бе събрало множество от членове и симпатизанти на ГЕРБ - организирани днес в подкрепа на правителството - като контра на протестите пред президентската институция.

Подобно на президента Румен Радев, който втори ден излиза пред "Дондуков" 2, за да се обърне към протестиращите "на негова страна" и Борисов се обърна към хората си. За да заяви, че в този ден с президента Румен Радев трябвало да са заедно и призова множеството, събрало се от другата страна на булеварда - пред президентството, вместо "Оставка" да викат "Единство".

"Днес е добър ден за България, справихме се добре. Там сме където са белите държави. От днес вече няма да фалират по 10, 12 и повече банки.

Не трябва да ни разделя нищо, това е най-гадното, което ни се случва в момента", започна Борисов.

И допълни:

"На този ден ние трябва да сме заедно с президента Радев, а не да ни разделя полицията. Хората в Европа няма да разберат защо в този хубав ден ни разделя полицията". 

"И ние можем когато искаме да затваряме Орлов мост. Това ще доведе ли до нещо хубаво - повишаване на доходите, просперитет, повече БВП?", продължи Борисов.

И призова множеството на "Дондуков" 2:

"Вместо да викате при президента Радев "оставка", вие викайте "единство". Защото съединението прави силата. Не сме заедно и затова не съм щастлив."

Ключови думи

Коментари

 's picture

tsnanev

Единство с ПУНТА МАРА никога

Единство с ПУНТА МАРА никога.Единство с КОРУМПЕТА -ГЕРБОКОМУНЕТА никога.ВЪПРОС НА ПРИНЦИПИ.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.