Константин Папазов е заразен с коронавируса, обяви самият той във фейсбук. Тити много рядко използва социалната мрежа.

Постът на баскетболния треньор, наел със спасяването на футболния "Левски" напоследък, гласи следното (спазен е оригиналният правопис): 

"На този ден точно преди 43 години почина моя дядо,ген.Костадин Чешмеджиев.Това е човекът на когото съм кръстен.Бог до го прости!

Днес официално разбрах,че съм част от голямата близо 12 милионна група на заразените с Ковид 19.

За първи път използвам възможността на социалните мрежи за публикуване на важна информация.Предпочитам тук,а не чрез медиите да споделя за болеста.

Съжалявам,че точно в този момент ще трябва да съм под карантина.ФК Левски,изживява най-трудните си моменти,но точно, когато е най-трудно ще си проличи силата и духа на обичайното нещо в държавата ни.

Пожелавам на Наско да е жив и здрав,а на всички милиони ЛЕВСКАРИ за нищо на света да не се премирявате с моментната ситуация,защото тя може да е само временна.Ако никой не иска да ни помогне,ще си помогнем сами,защото сме милиони.Поне така се пее в една от любимите песни на феновете.Пожелавам живот и здраве на всички българи.

Бог да пази България. САМО ЛЕВСКИ!"

 

На този ден точно преди 43 години почина моя дядо,ген.Костадин Чешмеджиев.Това е човекът на когото съм кръстен.Бог до го...

Публикувахте от Konstantin Papazov в Понеделник, 6 юли 2020 г.

 

Малко по-късно бившият кандидат за кмет на София уточни, че няма симптоми, чувства се отлично и просто ще се карантинира за 14 дни. 

Папазов получи 35 процента от акциите на "сините", прехвърлени му от Наско Сираков, който стана мажоритарен акционер. В последните дни той твърдеше, че до края на юли "Левски" се нуждае от около 5 милиона лева, за да избегне фалит.

Двамата със Сираков се нагърбиха да търсят спонсори. Папазов нееднократно заяви, че може да се раздели с част от акциите си - или с целия пакет, ако се появи солиден инвеститор, а не просто рекламодател.

Тити е поредният случай на COVID-19 в българския спорт. Заразата стигна през последните дни до футболните "Черно море" и "Царско село", до най-добрия ни плувец Антъни Иванов, преди това до тенисиста Григор Димитров и т.н.

А положителният тест на Папазов доведе до това и Наско Сираков да си направи PCR тест. Отрицателен е, според topsport.bg. В петък босът ще даде нова проба.

Няма риск в отбора, тъй като изследванията на всички играчи и треньори в понеделник са били отрицателни, а след това никой не е имал контакти с акционера.