Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Откровен намек, че прокуратурата има достъп до телефона на президента Румен Радев отправи тази вечер бизнесменът Пламен Бобоков. До медиите бе разпратено съобщение от негово име, в което се казва, че публикуваните по-рано от държавното обвинение съобщения с участието на - по прокуратурата - П.Б. и Prezident - Rumen Radev не са от неговия мобилен апарат.

"Това, което казах и продължавам да твърдя е, че нямам телефоните на Президента в устройствата, иззети и задържани от Прокуратурата, а не че не го познавам или не съм си писал с него.

Въпросът, който увисва в пространството и никой не желае да зададе е: Тогава от чий телефон, след като не е от моя, са взети въпросните щедро разпространявани чатове? Дали пък не е от телефона на Президента?", гласи съобщението.

По-рано през деня от обвинението разпространиха поредна порция от комуникацията на Бобоков, като този път подчертаха, че е с лице с имунитет и било вписано в телефона му като Prezident - Rumen Radev. Обявиха и какво е писал Бобоков до Radev, но отговорите на отсрещното лице бяха заличени.

Това даде повод на държавния глава да обяви чрез секретариата си, че "призовава прокуратурата да публикува незабавно целия му "чат" с Пламен Бобоков. Селективното публикуване на отделни съобщения от г-н Пламен Бобоков до държавния глава без отговорите на президента създава внушения за нещо скрито и нередно. В обществен интерес е прокуратурата да публикува целия чат между президента и г-н Пламен Бобоков".

Обвинението пък публикува въпросните чатове, след като тази сутрин самият Бобоков показа есемес разговори с лице, именувано в телефона му като B. Borisov, като посочи, че става въпрос за премиера Бойко Борисов. Отрече да има телефона на Радев.

Ключови думи

Коментари

 's picture

godo1952

Калин

Радев „поискал незабавно” публикуване на целия му чат… Радев може да поиска нещо „ незабавно” само от бившата си любовница и сегашна съпруга . От прокуратурата не може да иска нищо „незабавно”. Просто прокуратурата не е длъжна да реагира и да отговаря на неговите въздушно-капкови изказвания. Той подхвърля в пространството няколко общи фрази, после се врътва и изчезва. Никога не отговаря на въпроси на журналисти. Този човек така и не разбра какви са му пълномощията. Назначената от Решетников фуражка, така и не можа да стане президент.
 's picture

kuleto44

И все пак?Прокуратурата рови

И все пак?Прокуратурата рови ли в телефона на нестаналия, но все пак, Президент на страната ни, а?

"бивша любовница, сегашна

"бивша любовница, сегашна съпруга"....това сигурно е гадно а

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.