Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Държавният глава Румен Радев призовава прокуратурата да публикува незабавно целия му "чат" с Пламен Бобоков. Селективното публикуване на отделни съобщения от г-н Пламен Бобоков до държавния глава без отговорите на президента създава внушения за нещо скрито и нередно. В обществен интерес е прокуратурата да публикува целия чат между президента и г-н Пламен Бобоков."

Това се казва в кратко съобщение от прессекретариата на държавния глава. Поводът: публикуваните днес от прокуратурата есемеси между подсъдимия Бобоков и лице именувано в телефона му като Prezident - Rumen Radev. От обвинението избягват назоваването на имена, но посочват, че става въпрос за лице с имунитет.

В чатовете обаче се вижда само какво е писал Бобоков, но не и какво отговаря Radev. Тази информация е изтрита.

Новата порция "извадки" от телефона на Бобоков пък дойде в отговор на оповестените от него рано сутринта есемеси с лице B. Borisov, за което твърди, че е премиерът Бойко Борисов. Самият Борисов днес не коментира.

 

Ключови думи

Коментари

 's picture

godo1952

Калин

Радев може да иска нещо "незабавно" само от бившата си любовница и сегашна съпруга ! От Главния прокурор не може да иска нищо "незабавно". Селянинът с дрона, така и не разбра какви пълномощия има президента.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.