Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Националната служба за охрана започва служебна проверка във връзка със серия снимки, изпратени на редица български медии и публикувани първо от сайта "Афера". Това съобщиха за Клуб Z от НСО.

Според анонимния автор на снимките те са от спалнята на премиера Бойко Борисов.

Един от кадрите показва спящ човек, който има прилика с премиера. В другите на фокус е нощното шкафче, върху което има оставен пистолет и запалка за пури, а в отвореното чекмедже се виждат пачки с евро и златни кюлчета.

Няма данни за истинността на снимките.

Коментари

Емил Коцев's picture
Емил Коцев
Емил Коцев

Какъв Президент, бе ПОСЕРКО?

Какъв Президент, бе ПОСЕРКО? Мачкат те колегите ти Мутри на работа при Божков! Всичко ще ти извадят! Не удена ли, че това с телефончето беше само подгрявка? Той те предупреди вчера, че заедно с Менда и Влади вече сте пътници за затвора. И те да се готвят, но не знам Бездомникът къде ще се завре, като няма къща? Мачкай, Божков!!!!!!!
Blagovesta Vasileva's picture
Blagovesta Vasileva
тутифрути

не съм

виждала 500 евро. То и 100 не съм виждала. Баба Гина също не е виждала и дядото и не са виждали. Но номерата на банкнотите се виждат. Така че знае ли човек може и нещо да изкочи.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.