Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Григор Димитров се завърна в родния си град Хасково и днес направи тренировка на клей на кортовете в "Кенана", съобщава сайтът Haskovo.net. Първата ни ракета е придружен от германския си треньор Крис Гро.

Двамата пресякоха границата между Сърбия и България с автомоби вчера. В Белград Димитров участва в първия благотворителен турнир от веригата "Адрия тур", зад която стои Новак Джокович. В тенис комплекса на Ноле българинът записа победа и две загуби.

Всичко приключи подобаващо като западната ни съседка и нрава на световния №1 - с бурен купон в местна дискотека, като видеа от лудориите на Джокович, Григор, Доминик Тийм, Саша Зверев и останалите обиколиха социалните мрежи.

Идният уикенд следва турнир в Задар, Хърватия. След това не е ясно накъде ще се отправят Димитров и Гро.

Тенисът бавно започва да се пробужда в пандемията с подобни на "Адрия" демонстративни турнири из целия свят. Засега сезонът е спрян до края на юли, а в Ню Йорк кроят планове за провеждане на US Open в първоначално заложените дати в края на август и началото на септември.

Заради заложените противоепидемични мерки тенисистите са разделени дали да участват.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.