Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Григор Димитров записа победа и загуба в първия ден на благотворителния тенис турнир "Адрия тур" в Белград. Той не бе играл от зимата - подобно на почти всички останали в ATP.

Днес първата ни ракета измъкна труден успех срещу Душан Лайович - 4:3(2), 3:4(5), 4:1. Във вечерната програма обаче отстъпи пред 145-ия в света Никола Милоевич - 1:4, 3:4(4). 

Милоевич замени контузилия се Дамир Джумхур, който изигра само два гейма срещу Доминик Тийм преди това.

Григор направи много грешки срещу вдъхновения 24-годишен сърбин и логично беше победен.

В неделя му остава да срещне Доминик Тийм. Победителите в двете групи играят на финал. В другото каре са Новак Джокович (организатор на веригата), Александър Зверев, Филип Краинович и Виктор Троицки.

Осмината играят без хонорари, а заработените от спонсори пари отиват за добри каузи. Първият турнир върви пред публика в тенис комплекса на световния №1, като зрителите не спазват физическа дистанция. Идният уикенд звездите се местят в Загреб. 

Надпреварата върви на клей.

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.