Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Какво точно се случи в Минеаполис?

Как загина Джордж Флойд и може ли историята, която продължава да разкъсва тъканта на американското общество за пореден ден, да бъде пресъздадена така, че да разберем истината?

Може. Благодарение на изключителната журналистическа работа на екипите на две от най-големите американски медии - New York Times и The Washington Post. 

Репортерите и редакторите на двете издания са събрали кадри от всички възможни точки, които разказват историята по минути, включително с подробни карти на улиците, по които се разиграва трагедията. Включени са, както официалните кадри от полиция и общинските камери, така и заснетото от случайни минувачи. 

Резултатът е ясен - един по-пълен и ясен поглед върху случилото се миналия понеделник. 

Заради тежките, а на места дори брутални кадри, редакцията на Клуб Z реши да не вгражда видеата в този материал, както правим по принцип, а ще ви ги предложим като линкове към оригиналните статии на американските издания. Така всеки ще може да прецени дали би искал да ги види. 

Внимание!

Линковете по-долу водят към видеа, които съдържат насилие! 

New York Times

Washington Post

Коментари

New York Times-е с традиции в

New York Times-е с традиции в манипулиране на общественото мнение в посока на ляво-толкова силни и толкова стари традиции-дори са отричали Гладомора в Украйна по времето на Сталин-така че тази ГАЗЕТА ваобще не може да се дава за пример

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.