Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

 На 8 май феновете от цял свят си избраха да празнуват официално Ден на "Моторхед".

Датата е призната и от живите членове на групата, които отбелязват повода с ново лирик-видео към класическата песен Ace of Spades, отбелязва werock.bg.

Това е и заглавното парче на издадения през ноември 1980 г. култов албум на Йън "Леми" Килмистър и компания.

Тази есен се навършват 40 лета от появата на творбата.

Нито един от тримата от този състав на "Моторхед" обаче вече не е между живите - последен почина китаристът Еди Кларк през 2018 г., предшестван от Леми през декември, 2015 г., и Филти "Енимъл" Тейлър - месец по-рано.

Клуб Z пък установи, че за световния "Моторхед"-ден в условията на пандемия на пазара се появиха най-вълнуващи и... причудливи артикули.

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.