Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Мик Джагър и Брайън Адамс са сред десетките звезди, които се включиха в онлайн концерт, посветен на Индия във вчерашния ден. Целта е да се помогне срещу огромните проблеми, свързани с коронавируса, пред които е изправена втората най-многолюдна страна в света.

Идеята е на боливудските кинаджии Каран Джохар и Зоя Ахтар, които организират събитието iForIndia с таг The concert for our times, като идеята бе да има 4-минутни домашно записани изпълнения, пише Ultimate Classic Rock.

Цялото събитие можеше да бъде гледано тук:

https://www.facebook.com/facebookappIndia/videos/3257189814293937/

... и като част от лайв стрийма на фейсбук The Call to Unite:

В инициативата участват Опра Уинфри, Дженифър Гарнър и др.

Джагър и абсолютно неуморните динозаври от "Ролинг Стоунс" също така пускат бонус колекция от свои филмови лайв видеа през годините. Наречени Extra Licks, серийките стартираха със заснетото през 2016 г. Olé Olé Olé!: A Trip Across Latin America.

По-долу е трейлърът, а на цялото изпълнение от Буенос Айрес може да се насладите тук.

 

Също така Стинг удари 3 песни като част от инициативата на списание "Ролинг Стоун" In My Room.

Той зарадва с класиката на "Полис" Message in a Bottle, следвана от две солови - Fragile и Englishman in New York.

"Достатъчно щастлив съм да имам звукозаписно студио тук, където мога да си работя всеки ден. Късметлия съм. И съм много, много благодарен също така на нашите здравни работници, които са пренатоварени всеки ден, рискувайки живота си на първа линия.

Най-доброто, което можем да направим, е да им помогнем и да не се разболяваме, да не ги товарим допълнително, защото всички сме заедно в това нещо."

Друга легенда - Сами Хагър, с щурата супербанда The Circle’s заби кавър на AC/DC класиката Whole Lotta Rosie.

Да, да - Майк Антъни е на баса, Джейсън Бонъм - на барабаните, а китарист е Вик Джонсън.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.