Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Българският футболен съюз ще получи 4,3 милиона евро помощ от УЕФА, съобщи европейската централа на официалния си сайт. По толкова ще бъдат преведени на всяка една от 55-те федерации членки на УЕФА от фонд с 236,5 млн.

Средствата ще бъдат отпуснати на траншове след края на този и следващия сезон.

През миналата седмица УЕФА оповести помощ в размер на 70 милиона за страните, като те ще бъдат разпределени в близките седмици. Така от Нион искат да подпомогнат федерациите и клубовете в условията на пандемия.

БФС не се издържа от държавния бюджет, а от средства от ФИФА и УЕФА, които се отпускат по различни програми. С тях се покриват разходи за първенства и турнири в детско-юношеския футбол, изграждат се терени, освен че се плащат заплатите на администрацията. 

Сега по преценка на федерациите помощите могат да достигнат и до клубовете. Футболният ни съюз очаква финансови инжекции и от ФИФА.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.