Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че ще наложи "много сериозни мита", ако цените на петрола останат такива, каквито са сега. Той обаче добави, че едва ли ще му се наложи да го прави, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Цените на петрола отново тръгнаха рязко надолу след отлагането на срещата на ОПЕК. На нея страните производителки и Русия трябваше да обсъдят намаляването на добива.

Продължаващата вече месец ценова война между Рияд и Москва на фона на епидемията от новия коронавирус смъкна цената на суровия петрол сорт брент до около 32 долара за барел. В края на миналата година тя беше около 65 долара за барел.

Цената на фючърса за нефта сорт "Западнотексаски среден" също губи 9,5 на сто и се намира на отметката от 25,88 долара за барел.

Коментари

 's picture

Бобо

Петрола

Оранжевия играе за Ботокса .... те за това го наложиха .

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.