Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Левски" официално обяви очаквана в последните дни новина - намалява заплатите на футболистите с 50 процента за периода, в който не тренират, съответно не могат да изпълняват служебните си задължения.

Шампионатът беше спрян преди две седмици и най-оптимистичните прогнози за подновяването му са за началото или средата на месец май.

"Левски" е притиснат от финансови проблеми след случилото се с Васил Божков и неговия лотариен бизнес. Карантината заради COVID-19 още повече влоши положението - феновете вече над месец и половина са основен спонсор, но сега не могат да си купуват билети, карти, артикули и т.н.

Ето какво гласи съобщението от "Герена": 

"Ръководството на ПФК „Левски“ стартира процедура по подписване на анекси към договорите на играчите от първия отбор, спрямо които заплатите на футболистите ще бъдат намалени с 50 % за периода, в който те не тренират и са възпрепятствани да изпълняват служебните си задължения.

Решението идва във връзка с извънредното положение в Република България като мярка за справяне с вируса COVID-19, препоръките от Медицинската комисия към БФС от 17.03.2020 г. и спирането на първенството в Първа лига."

Вчера "Славия" обяви, че по инициатива на футболистите заплатите са намалени с 20 процента.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.