Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Всички стадиони в британския футбол остават затворени поне до 30 април, решиха клубовете на видеоконферентна среща, предават световните агенции. Първоначално карантината беше до 3 април.

Тук попадат Висшите лиги на Англия и Шотландия, а също така по-ниските нива в тези страни, както и всички в Уелс и Северна Ирландия.

По-важното решение е това, че сезонът може да приключи след 1 юни. Така ще бъде променена цяла наредба, а това може да се отрази и на договорите на играчите. Най-вече на онези, които завършват до края на юни и на преотстъпените.

Желанието на мнозинството е шампионатите да бъдат доиграни - по възможност пред публика. В общото изявление се казва, че футболът на Острова ще бъде подновен, когато отново стане безопасно.

През миналата седмица вицепрезидентката на "Уест Хем" Карън Брейди предложи да се обяви "нулев сезон", което би означавало да не се определи шампион. Повечето клубове се възпротивиха на идеята й, определяйки я като "несправедлива".

Неколцина футболисти от Висшата лига дадоха положителни тестове за коронавируса, както и треньорът на "Арсенал" Микел Артета. Повечето от тях се чувстват добре, като Калъм Хъдзън Одой от "Челси" обяви, че е преборил инфекцията.

В няколко клуба, начело с "Арсенал", играчите и служителите, бяха поставени под карантина, а тренировъчните им комплекси - затворени и дезинфекцирани.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.