Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Предизборният щаб на Ейми Клоубъшар, сенатор от Минесота, обяви днес, че тя прекратява кампанията си за спечелване на президентската номинация на Демократическата партия в САЩ и ще подкрепи досегашния си съперник Джо Байдън, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.
Изтеглянето на умерената Клоубъшар ден преди т.нар. Супервторник оставя петима демократи в надпреварата, която ще определи кой от тях ще изправи на президентските избори през ноември срещу републиканеца Доналд Тръмп.


Решението на Клоубъшар, чиято кампания не можа да набере темпо, да подкрепи Байдън цели да консолидира умерения вот на демократите, за да бъде спрян твърде левият сенатор Бърни Сандърс.
Пийт Бутиджидж - друг умерен претендент - също спира кампанията си. Негов съветник каза за Ройтерс, че босът му планира да подкрепи Байдън, за да му помогне да се пребори с левия Сандърс.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.