Цветан Василев си е обръснал мустака. Това беше голямата новина от „интервюто“ на Сашо Диков, което от няколко дни непрестанно се рекламира. Сутринта дори бяха пуснати откъси от материала, представени като „Среща на Сашо Диков и Цветан Василев под дъжда и на сръбска територия“.

Оказа се, че след дълго издирване, журналистът успява да зададе на банкера точно два въпроса, на които да получи отговор. И в тях нямаше нищо неочаквано.

"Кажете какво е вашето предложение за оздравяване на КТБ?", пита Диков. А Василев казва:

„Моето мнение сякаш никой не го иска. Не знам защо. Бях очернен, включително и от вашето съсловие. Мога да кажа, че съм направил всичко възможно да формирам консорциум, който да даде най-добрата оферта. Но централната банка мълчи“.

Вторият въпрос е: „А кога ще говорите?“

Отговорът (по царски): „Когато му дойде времето“.

Не бихме могли да кажем обаче, че Диков не се беше постарал. Бидейки в Белград „по друга работа“, той преспал в хотела на Василев „Найн скуеър“ и подробно разказа за него, показвайки невзрачния му вход и красивата градинка отпред, както и прозорците на предполагаемия президентски апартамент, зает от банкера.

Обаче – изненада!

Оказало се, че точно, когато Диков решил да спи в този хотел, Василев – решил да го смени.

Зрителите обаче гледаха около десет минути материал (на фона на сръбска музика) от улиците на Белград, рекламиран в самото предаване като „От какво се страхува Цветан Василев и #Кой се страхува от него“.

Вместо това обаче чуха следното:

„Уважаеми зрители, минаваме сега по пътя, по който всеки ден трябва да минава и Цветан Василев. Разбира се, подпомогнати сме от Гугъл мап. Той ни подсказва откъде да се движим“. И още: „Тука по този тротоар г-н Василев си тръгваше, когато нашите колеги се опитваха да говорят с него преди известно време. Ако г-н Василев е поискал да си прави разходките пеша, докато отива да дава автографи в полицията, 15 минути са от хотела...“

Накрая голямата новина от шумно рекламираното интервю бе: „Видяхте, уважаеми зрители, че г-н Василев е обръснал прословутия си мустак“.