Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Маскиран мъж е нахлул в банков клон на столичния бул. "Мадрид" тази сутрин и е откраднал всички налични пари в различни валути. Това съобщи преди малко пресцентърът на МВР. 

Към момента не е ясно каква е сумата, която е открадната. В медийни публикации обаче се появи числото около 15 000 лв.

В момента е периодът, в който граждани си теглят пенсиите, получени по карта.

Според информацията престъплението е извършено около 10 ч. сутринта. Няма данни за пострадали граждани и клиенти на банката. 

Извършителят се издирва. На място има много полиция.

Ето и лаконичното съобщение на Пресцентъра на МВР:

Днес около 10 часа в СДВР е получен сигнал за грабеж в банков офис на бул. „Мадрид“. Според първоначалните данни маскиран мъж нахлул в обекта, заплашил служител на офиса и отнел наличната сума пари в различна валута. Към момента няма данни за пострадали.

На място веднага са насочени екипи на столичната полиция, извършва се оглед. По случая е образувано досъдебно производство, а предприетите издирвателни и оперативни действия продължават под надзора на прокуратурата.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.