Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Жертвите след сблъсъка между лек автомобил и влак снощи вече са две. Инцидентът стана снощи на жп прелеза край сливенското село Желю войвода, предаде БНТ.

В лекия автомобил са пътували общо петима мъже. Трима от тях бяха настанени в сливенската болница в критично състояние - двама  от тях издъхнаха.

Пътуващите в колата са от село Сотиря и Ямбол и след няколко дни е трябвало да заминат за Италия на гурбет. Петимата мъже са преминали през прелеза край село Желю войвода два пъти за един час.

По време на инцидента прелезът е бил със спусната бариера, звукова и светлинна сигнализация. В пътническия влак са пътували около 20 души. Те бяха извозени няколко часа след инцидента до гара Сливен с автобус.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.