Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Димитър Кузманов разгроми Стив Дарси с 6:0, 6:3 и даде аванс на България срещу Белгия в решителния мач от новия тенис турнир ATP cup в Австралия. Сега на корта излиза Григор Димитров - срещу Давид Гофен, и при победа ще прати тима ни на четвъртфинал.

Кузманов победи много по-опитен и по-предно класиран опонент. Той е №417 в света, докато Дарси е №200 и бивш №38.

Пловдивчанинът излезе пределно мобилизиран - както обикновено, не изглеждаше смутен, че съперникът му има много повече мачове на такова ниво.

С два пробива Мико набързо поведе с 4:0. Докато белгийците се усетиха, първият сет беше на сметката на Кузманов - без да даде гейм, за по-малко от половин час.

Стив Дарси

Във втория сет Дарси прекъсна серията на Кузманов при 1:0 в полза на втората ни ракета - след седем поредни в актива на нашия тенисист.

Личеше, че Стив Дарси е все по-уверен, той смени тактиката си. Направи пробив за 3:2, но Мико не загуби концентрация и моментално го върна. Последва новия серия за българина и убедителна победа, дошла от втория мачбол.

Белгия вече няма шанс за фазата на елиминациите.

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.