Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Приключи лицево-челюстната операция на 14-годишното момче, което беше ударено от кола на НСО в четвъртък на бул. "Драган Цанков" в София, съобщиха от Окръжна болница."Извършено беше мануално-инструментално наместване на носни кости, извадиха се парчетата от счупените зъби на горна челюст и беше фиксирана фрактурата на долна челюст“, уточни д-р Константин Димов от клиника по ЛЧХ на УМБАЛ "Св. Анна" - София АД, цитиран от БНТ.

„Операцията е успешна, но няма да е последна. На пациента му предстои и зъбна рехабилитация", допълни той. 

За момчето няма опасност за живота му.Във вторник вероятно пострадалият ще претърпи втора операция, съобщи директорът на болница “Света Анна” д-р Славчо Близнаков.

От НСО обявиха, че мястото на инцидента на столичния бул. “Драган Цанков” незабавно е било обезопасено. Информирани са компетентните органи в лицето на МВР и Военната прокуратура. В ход е досъдебно производство, което ще изясни причините за инцидента. От НСО увериха, че ако бъде доказана вина на техния служител, той ще си понесе всички последици.

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.