Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Оръжия, момичета, експлозии и магически мотор - Джеймс Бонд отново е тук.

Феновете вече могат да видят 2-минутния трейлър, който беше предшестван от 15-секунден тийзър, пише "Гардиън".

No Time to Die е заснет в Лондон и Ямайка, както и в Норвегия и Италия. В 25-ия филм за легендарния агент участват Ралф Файнс, Рори Киниър, Наоми Харис, както разбира се и Даниел Крейг в последната му поява като Бонд. Към екипа се присъединява и носителят на "Оскар" Рами Малик, както и Лашана Линч, която наследява легендарния номер 007.

По-рано бе съобщено, че Линч („Капитан Марвел”) ще играе Номи - агент на MI6, която следи пенсионирания Джеймс Бонд в Ямайка, докато неговият приятел от ЦРУ Феликс Лайтър (Джефри Райт) се опитва да го наеме за една последна мисия.
От Бонд се иска да спаси отвлечен учен, за когото се подозира, че участва в измама с генно инженерство, организирана от злодея Рами Малик. Кристоф Валц в ролята на суперзлодея Блофелд се мярка в сцена, сякаш извадена от „Мълчанието на агнетата” – героинята на Леа Сейду го посещава в затвора в опит да измъкне ценна информация от него.
Филмът се очаква  по кината през април 2020 г.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.