Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Лиляна Павлова е вече вицепрезидент на Европейската инвестиционна банка (ЕИБ) и е първият човек от България, член на нейния управителен съвет.

Това съобщиха от базираната в Люксембург финансова институция. Павлова е заела постовете на 1 ноември.

Тя е назначена от Борда на гуверньорите на ЕИБ по предложение на българския финансов министър Владислав Горанов и със съгласието на сектора, в който акционери са България, Хърватия, Кипър, Чехия, Унгария, Малта, Полша, Словакя и Словения. Сънародничката ни наследява Вазил Худак, чийто вицепрезидентски мандат е изтекъл на 31 октомври.

„Поласкана съм да се присъдиня към банката на ЕС и да бъда част от институция, насърчаваща институциите за устойчив и инклузивен растеж в Европа и извън нея“, коментира Лиляна Павлова.

Тя допълва, че „Съединението прави силата“ - девизът на българското председателство на ЕС през 2018 г., може да бъде приложен и към ЕИБ.

Коментари

Залмоксис Тракиеца's picture
Залмоксис Тракиеца
Залмоксис Тракиеца

От сланина мозък не става ! :D

Лили-простуту става за всичко еййй значи ! АхАХАХахХАахаАХхахаХаха !! :))) Нашту Лили строеше магистрали, министър беше на БГ председателство на Съвета на ЕС, за евродепутат я избраха, но това не и стигна на Лилиту. Сега и вицепрезидент на Европейската инвестиционна банка (ЕИБ) ше става ! Оправи България, сеге да се готви бедният ЕС. Нашата Родина е малка и тясна за тази едра и "голяма" жена ! Браво лили , цяла България се гордее с тебе ! :))
abdullah ibrahim's picture
abdullah ibrahim
loanoffer22

We Offer all types of Finance loans

Assalamu'alaikum Do You need Unsecured Personal Loan? debt consolidation, home improvements Loan?, Loan To start a new business. Car loans,Mortgage loans Business Loans? International Loans Personal Loans? Apply for a Loan from $3,000.00 to $10,000.000 with no collateral required contact us for more details Contact Us. [email protected] whatsapp Number +918929490461 Mr Abdullah Ibrahim

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.