Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

На страницата на Кремъл се появи снимка на президента на Русия Владимир Путин, който връчва държавно отличие на Николай Малино

Руският президент награди с орден "Дружба" редица чуждестранни граждани на церемония в Кремъл по случай руския Деня на народното единство, предаде ТАСС.

Орден "Дружба" се връчва за особени заслуги в укрепването на мира, дружбата, сътрудничеството и взаимното разбирателство между народите.

Тази година сред удостоените с руския орден "Дружба" е и председателят на българското Национално движение "Русофили" Николай Малинов, съобщава БТА.

Клуб Z припомня, че това става в деня, в който по адрес на обвиняемия за шпионаж бивш БСП депутат, избухна съдебен скандал.

Главният прокурор Сотир Цацаров изпрати до Инспектората на ВСС сигнал срещу съдия от Специализирания наказателен съд, който е позволил на Малинов да напуска България. Това е станало, въпреки че няма мнение от наблюдаващата прокурорка по досъдебното производство, което според Цацаров е нарушение на закона. 

Коментари

Браво!

А руското знаме на президентството кога ще забием?
 's picture

Бобо

Смях

Путин се ебава с властта в България , по голям резил надали може да се случи , родните безгръбначни палета станаха за смях ....

Калин

Този платен тъпунгер не е единствен ! И Сидеров ходи в Москва да му закачат значки. Това са руски гъзоблизци и ибрици, има ги и в Полша, Чехия и Унгария ! Руснаците имат специална програма и бюджет за подобни мекотели, които да прокарват руската имперска политика в Източна Европа. Ето какво пише един световно известен руски режисьор : Россия. А.Кончаловский : "Искам да ви напомня някои невероятни факти и цифри, от които става ясно , че Русия в много отношения не е в Европа и дори в Азия по отношение на корупцията, на продължителността на живота, начина на живот, липсата на нормална инфраструктура, нивото на инвестиции в областта на науката и други подобни, ние сме - в Африка. Нищета в России растёт с каждым годом."

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.