Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Кристалина Георгиева обеща да работи "за истинска работна култура" и "силна отчетност пред гражданите" и за европейски бюджет, който ще помогне не ЕС да излезе от кризата и да си върне доверието на гражданите в започналото й преди малко изслушване в комисиите по бюджет, бюджетен контрол и правни въпроси на Европейския парламент.

Георгиева е кандидат за заместник-председател на Европейската комисия по бюджета и човешките ресурси. В това си качество тя ще отговаря за изразховането на европейския бюджет от около 140 милиарда евро и управлението на персонал от около 35 000 души.

"Какво постигаме с всяко похарчено евро? Достатъчно силен ли е нашият контрол, за да пазим фондовете си? Създали ли сме условия хората ни да бъдат отлични във вършенето на работата си", каза Георгиева представяйки приоритете си.

"Обречени не сме да използваме бюджета си мъдро", заяви Георгиева, подчертавайки значението на еврофондовете за ликвидирането на щетите от кризата, възстановяването на растежа и заетостта и "да възстановим доверието в Еропа като сила на доброто".

(Очаквайте подробности)

Ключови думи

Коментари

bobo

А за българската армия защо не се разтревожи тази жена!

Деян

Бобо, това твоето не е неразбиране, а простотия от най чиста проба.

Българка

Отлично представяне на отлично подготвен кандидат. Индивидуалното й представяне е на светлинни години от представянето на България като държава членка.

Има си хас другарката Сталинка да не се е подготвила! Тя е отличник, един от най-ценните кадри на Съюза на Европейските Социалистически Републики!

NAI USPESHNIYAT BALGARSKI POLITIK E KRISTALINA GEORGIEVA.ZASLUZHENO ZAEMA TOZI VISOK POST V EVROPA.CHESTITO NA GOSPOZHA GEORGIEVA.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.