Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

В символична жива верига към 21 ч пред сградата на Народното събрание преля протестът за законност, организиран от "Правосъдие за всеки". 

Очакваният пореден "Марш за правосъдие" на гражданската инициатива "Правосъдие за всеки" очаквано се проведе пред Съдебната палата и още по-очаквано си имаше "компания".

Около 1500 души се събраха пред палатата още следобед.

Очаквано, тук бяха следовател Бойко Атанасов и съдията Методи Лалов,... 

 ... но и ГД "Боец"

А също така и Десислава Иванчева и Биляна Петрова.

"Против съм Иван Гешев до е главен прокурор, защото той лъжеше медиите, не е компетентен", каза бившата кметица на "Младост".

След 19 ч Маршът тръгна по "Граф Игнатиев".

Новото е, че този път не само обявената от "Пик" организация с познатите здрави момчета беше "на линия", а имаше и трето мероприятие. 

Станалият вече традиционен разрешен протест на сайта, претендиращ да се нарича медия, бе  "в подкрепа на законността" и в частност - на Иван Гешев. Той се състоя на същото място, макар че от "Правосъдие за всеки" бяха обявили, че ще се "преместят", само за да се избегнат конфронтации.

Видеата и кадрите са красноречиви:

Юнаци с татуировки на герба на Третия райх нямат търпение законът да възтържествува.

Сякаш лека дружеска раздумка със СПС - специализираните полицейски сили на СДВР... 

Този път обаче имаше и трети център. Група активни роми. Както е известно, Христо Николов се съди с Иван Гешев заради репликата му "и циганите така правят".

Групата издигна лозунги срещу зам.главния прокурор и в подкрепа на адвокат Велислав Величков (едно от лицата на "Правосъдие за всеки"), а Канал 3 прояви огромен интерес към тях и това кой ги праща...

Самият Николов обаче каза пред Клуб Z, че това са приятели и почитатели на отстранения кмет на Галиче Ценко Чоков - който има достатъчно сериозни проблеми с прокуратурата.

Както Клуб Z писа, делото на Николов в момента е в Софийски районен съд, след като той обжалва в друг процес пред ВАС отказа на Комисията за защита от дискриминация да глоби Гешев.

----

Междувременно от столичната община съобщиха, че поради протестните действия на ул. „Алабин“ и пред сградата на Съдебна палата временно е спряно движението на трамваите.Трамваите от линии 4,12 и 18 са пренасочени по ул. „Алабин“ ,бул. „Хр. Ботев“, Централна гара и по маршрутите си двупосочно.

Коментари

ефрейтора от 50130's picture
ефрейтора от 50130
ефрейтора

Още

едни хора , които с право се страхуват от Гешев...

Тези които се страхуват го

Тези които се страхуват го подкрепят Гешев

КЪДЕ СТЕ РОБИ???

Силно зависима кафява медия ПИК обслужваща ДПС, ГЕРБ и БСП организира протест за защита на ЕДИНСТВЕНАТА номинация за главен прокурор. Независим главен прокурор за 7 години, който можем да свалим само с държавен преврат.
ефрейтора от 50130's picture
ефрейтора от 50130
ефрейтора

Гешев

като смело и честно момче , направи това , което трябваше -захапа основния проблем. Проблема за руското влияние в България , което ни държи все още в ръцете на същото зло...
 's picture

смехурко

Ефрейторе,

Или си много глупав, или нас се опитваш да изкараш такива? Хайде да видим какъв ще е крайният резултат?

Калин

Едната протестираща подсъдима за корупция, другия съдия, който е деполитизиран и не би трябвало да се занимава с политика, малко цигани, малко татуирани неграмотници... Ами то само като им видиш физиономиите на снимките и въпросите в теб изчезват...

Нито едно от твърденията ти не е вярно!

Виж що за стока е този дето приятелски си говори със СПС на снимката. Кой мислиш ще излезе да си говори приятелски с охраняващ полицай?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.