Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Три комисии в Камарата на представителите на американския Конгрес заявиха днес, че са започнали разследване, свързано с Доналд Тръмп, Рудолф Джулиани и Украйна, предаде "Ройтерс", цитирана от БТА.

Конгресмените ще разследват твърденията за натиск от страна на президента Тръмп, неговия адвокат и бивш кмет на Ню Йорк Джулиани и други върху правителството на Украйна да съдейства на кампанията за преизбиране на Тръмп.

Комисиите настояват Белият дом и Държавният департамент да предадат документи, които могат да послужат на разследването. 

Тръмп и представители на Републиканската партия поставиха въпроса дали е конфликт на интереси, че синът на бившия вицепрезидент Джо Байдън Хънтър Байдън е бил в съвета на директорите на украинската газова компания "Бурисма". 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.