Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Паметникът на Съветската армия е изчистен, след поредното надраскване, видя Клуб Z.

По-рано днес хора, най-вероятно свързани с БСП, заличиха надписите и символите.

Сред ентусиастите имаше рокери от столичния рокерски клуб, свързан с приближените на Владимир Путин "Нощни вълци".

Предполага се, че надраскването има отношение към 9 септември, който тази година е в понеделник. Надписите бяха направени със спрей и забелязани в събота.

Това не е първият случай, в който спорният паметник в центъра на София става обект на "народно творчество".

 

Коментари

Този ужпаметник изобщо не изпълнява предназначението си!

Всъщност, той работи точно в обратната посока. Вместо да помага за подобряване отношенията между България и Русия, той ги изостря. А причината за това е, че той няма нищо общо с историческата истина. Крайно време е в Москва да се ориентират и да изберат. Кое предпочитат? Глупавото и не помагащо с нищо перчене, както и една лъжа, която ако не утре ще излезе на яве в други ден или едни подбрени, равноправни и взаимоизгодни отношения!
дедо Ощавко's picture
дедо Ощавко
Ощавен маркиз

Мойте уважения, господин

Мойте уважения, господин Пеперлиев, но "подобрени, равноправни и взаимоизгодни" отношения с раш--тсар--азиатски Кремлинстан, октябърски лен-джугашвилистан, и, по-днешному, кеджиби-путлеристанЬ - НИКОЯ държава, народ, етнос и каквато и да е там чиляшка общност и задруга НИВГА не са имали. Нямат и нема да имат. Тежко въоръжената и вечно ПИЯНДУРСКИ нахъсана войнствено "ДЕРЖАВНОСТ" връз едната седма от сушата и водите просто требе да бъде .... ЦИВИЛИЗОВАНА. Мечешкият химперски неин апетит, вкоренен в последните 3-4 столетия от историята на Света ни, требе да бъде ОЗАПТЕН: през свръх-технологичния Глобализъм, който не се сътворява из "сверхсекретните" землища и подземища на октябър-балалайковците. Само надуват балоня, днеска двете жужета, утре - каквото там им тури Лубянка. Докато се удавят в ядрената си гавнянка. Айл.

Калин

Този паметник рано или късно ще бъде съборен. Както и да го лъскат и почистват ще му дойде времето !

Какви рокери ве

Това са казачокери!

Паметника на окупатора!

Отново бил надраскан и сега го чистят. Кола на руското посолство, кола на полицията да ги пази....

Онзи дебелият.....

...и той ли се води рокер ли, казачокер ли? според мен той ни рок, ни казачок не може. Даже ми е чудно как е успял да се възкачи на таквази височина!

МОЧА прославя победоносната

МОЧА прославя победоносната съветска армия, унищожила България и на нейно място създала сателитна на СССР квазидържава-концлагер, с марионетно управление, назначавано от Кремъл и превърнало българите в концлагеристи. Щом няма да се разрушава този монумент, справедливостта изисква в такъв случай да вдигнем от двете му страни по един подобаващ по размер паметник на две други победоносни армии. Тези на Василий ІІ Българоубиец и на Баязид Светкавицата. Все пак и те са част от нашето минало, и те са унищожили българската държавност, както СССР и съветската армия векове по-късно! Защо за едните да може, за другите да не може?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.