Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

От 30 август Националната служба за охрана (НСО) остава без началник. Днес изненадващо правителството реши да освободи генерал-майор Данчо Дяков от длъжност. По закон смяната трябва да се съгласува с президента Румен Радев. Очаква се държавният глава да издаде указ за освобождаването му.

Според информация на Клуб Z ген. Дяков сам е поискал да напусне службата по лични причини. Колегите му били изненадани от решението. Временно постът му ще заеме някой от неговите заместници в НСО.

Ген. Дяков оглави НСО през март 2018 г. като преди това беше съветник на президента Радев по военната сигурност. Няколко години той ръководеше военната полиция.

Ключови думи

Коментари

Вече и в НСО се очертава свинарник

Май и там ще сложат за шеф човек от Хотел Берлин.

Деса простакеса

и този изгони от президентството! РРадев наистина е чехлю!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.