Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Дисни" готви нов сериал по "Междузвездни войни" за новата си стрийминг платформа Дисни+, съобщи Engadget.

Става дума за продукция, фокусираща се върху Оби-Уан Кеноби, учителят на Люк и Анакин Скайуокър (Дарт Вейдър). Компанията води преговори с Юън Макгрегър, който изигра Оби-Уан във втората трилогия.

Имаше планове за подобен филм като един от междинните "Истории от Междузвездни войни", които излизат в годините, в които чакаме епизодите 7-8-9. След успеха на Rogue One и неуспеха за Solo обаче компанията се отказа да прави пълнометражен филм за Оби-Уан.

Така ще можем да видим по-дълга и дълбока история за майстора джедай в годините между еп. 3 и "Нова надежда", когато Империята властва над галактиката.

"Дисни" работи и над "Мандалорианеца", написан и продуциран от Джон Фавро, и продължение на Rogue Onе.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.