Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Руската федерална служба за ветеринарен и фитосанитарен контрол Росселхознадзор е ограничила от 9 август доставките в Русия на живи прасета и свинско месо от България и Словакия. Причината е болестта африканска чума по свинете (АЧС), предаде ТАСС, съобщава БТА.

Поради влошаване на епизоотичната ситуация с АЧС на територията на Словакия и България от 9 август 2019 година се въвеждат временни ограничения за доставка в Руската федерация от цялата територия на Словакия и България на живи свине, свинско месо и продукти, съдържащи свинско месо, се посочва в съобщението.

Ограниченията за доставката не засягат някои продукти, които са преминали обработка по технология, гарантираща унищожаването на вируса, се уточнява.

Росселхознадзор също така въведе временни ограничения за транзит на територията на Русия на свине от двете държави.

Ключови думи

Коментари

Няма проблем.

На Козяк им се радват.
i l's picture
i l
ivanll

Като не искат да не ги бяха

Като не искат да не ги бяха отглеждали в парламента!
 's picture

Бобо

Прасето

Що да искат , като едно прасе им стига , върши им цялата работа ..... Превърна държавата в кочина .
 's picture

смехурко

В какъв смисъл не искат?

В пряк или в преносен смисъл? Защо да не приемат творенията си, ако е в преносен смисъл?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.