Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Автомобилът "Ролс-Ройс", който е бил собственост на холивудската легенда Eлизабет Тейлър, ще бъде предложен на търг в Ню Йорк на 6 август, предаде ТАСС, цитирана от БТА.
Аукционната къща "Гърнсис" го оферира с първоначална оценка 1-2 милиона долара. Моделът е изработен по поръчка и е бил доставен на актрисата и на съпруга й, певеца Еди Фишър, през 1960 година. Цветът на возилото е със зелен цвят, съответстващ на този на очите на холивудската прима. Автомобилът е със свалящ се покрив и повдигащи се с бутон стъкла. Обемът на двигателя е 6,2 литра, а на постелките са възпроизведени инициалите на имената на съпрузите.

 


Според аукционната къща Тейлър е ползвала колата по време на снимките на филма "Клеопатра" (1963 г.) в Рим. Именно тук започва любовният роман на актрисата с екранния й партньор Ричард Бъртън. Фишър е бил четвъртият поред съпруг на Лиз. Бъртън се жени за нея през 1964 година, развежда се, и пак я взема за съпруга през 1975 година. Повторният брак на Тейлър с Ричард се оказва краткотраен и продължава само 9 месеца.

 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.