Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Бившият шведски премиер и външен министър Карл Билд не скри днес, че е шокиран от факта, че българската еврокомисарка Мария Габриел е спрягана за върховен представител на ЕС по външната политика и сигурността.

"Слухът е, че Мария Габриел е предложена от ЕНП (Европейската народна партия - б.р.) като върховен представител на ЕС. Ако е истина, мъдростта зад този ход ми убягва", написа в Туитър Билдт (70 г.), който е смятан за един авторитетите от тежка категория в световната дипломация.

"Във въртележката на Европейския съвет тази нощ (снощи- б.р.) искрено се надявам да бъде отделено внимание на назначаването на опитен и с тежест върховен представител. Външната политика в днешния по-оспорван, сложен и пълен с конфликти свят не е за аматьори", написа още той в социалната мрежа, без тук да споменава Габриел поименно.

Коментари

ефрейтора от 50130's picture
ефрейтора от 50130
ефрейтора

А да знаете

в един датски гей-вестник какво пише за Радан Кънев и Христо Иванов...малиий...

Тщеславието и егоизма на Борисов работи усилено срещу.....

...авторитета на България. Този некадърник, който до сега успяваше с умилкване и махане на опашка да приспи вниманието на европейските лидери, сега работи с пълни сили да попречи родината ни да има човек заемал някога толкова отговорен пост в ЕС. В същото време той работи и срещу успеха на целия ЕС, защото какво е лошото на това съюзът да има възможно най-качествения лидер! Сега вече той постъпва като отявлен враг на България и на ЕС.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.