Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Големият актьор Доналд Съдърланд и неговият син Росиф озвучиха новия анимационен филм на Теодор Ушев „Физика на тъгата“, съобщи самият художник във Фейсбук. Филмът е по едноименния роман на Георги Господинов.

„Всичко е възможно, когато има добра воля и отдаденост! Гласовете на английската версия на „Физика на тъгата“ бяха записани и завършени след серия от сесии в Ню Йорк и Монреал – пише Ушев. – Благодарение на тези невероятни хора, актьори и вече съмишленици в „Тъгата“ – Росиф Съдърланд и Доналд Съдърланд (в ролите на сина и бащата), които доказаха, че колкото по-голям артист си, толкова си по-човечен и скромен.“

Френската версия на „Физика на тъгата“ е озвучен от канадския актьор и режисьор Ксавие Долан.

„В момента довършваме звука. Беше лудост. Това са едни от най-търсените гласове в киното (и не само гласове). Но се получи много добре. Във филма има разминаване на гласовете на син, баща и минотавър, които понякога говорят едновременно. И търсехме наистина баща и син актьори“, обясни пред „Площад Славейков“ художникът.

Аниматорът работи от 8 години по „Физика на тъгата“, който ще бъде с дължина 27 минути. Филмът е анимиран изцяло на ръка, чрез техниката „енкаустика“.

Теодор Ушев отбелязва, че екипът е превъзмогнал „болести, трафик аксиденти, закъснения на самолети, и т. н., за да се случи всичко така, както е било замислено“.

"Площад Славейков"

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.