Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Продуцентите на третата част на екшъна "Непобедимите" ще искат компенсация от всички стотина хиляди недобросъвестни кинолюбители, сваляли незаконно филма от торентите. Търсенето на прегрешилите започна и ще се извършва човек по човек - по ІР адресите на компютрите. 

"Непобедимите 3" е донесъл на създателите си приходи от $190 милиона дотук. Според продуцентите обаче филмът е можел да спечели поне $250 милиона. Причината за слабия резултат те виждат именно в появата на лентата в интернет още преди официалната премиера. 

Продуцентската компания "Милениум филмс" вече е изпратила 50 хиляди писма до съгрешилите. В писмата е предявено искането за доброволна компенсация, за да не се стига до съд

 

Ключови думи

Коментари

Курчатов

Боли ма кура, ще ми вземат дедовия:))))))))))))))

А ако е свален от magnet ?

Аз ще им дам даже 500

Пффф смех, смееех :D

StoyanA

А аз ще им върна сметката за час и половина от времето ми, за които трябва да бъда компенсиран...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.