Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Американската компания Uber ще започне да предлага на клиентите си в Ню Йорк услугата пътнически превоз с вертолет до международното летище "Джон Кенеди", съобщи ТАСС, като се позова на Си Би Ес.

По данни на телевизията полетите ще се извършват от вертолетна площадка, разположена в долната част на Манхатън. Както съобщиха представители на компанията, услугата ще бъде достъпна за притежателите на платинени и диамантени карти от програмата за лоялни клиенти на Uber.

Пътуването в една посока, което включва полет с вертолет и пътуване с такси до вертолетна площадка, ще струва на пътника 200-225 долара. Предполага се, че така пътниците ще могат да съкратят пътуването с около час в сравнение с пътуването с обикновено такси от центъра до летището. Началото на услугата е предвидено за 9 юли. 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.