Впечатляващи тоалети, повечето от които бели, бяха демонстрирани на банкета, даден от кралица Елизабет Втора в чест на американския президент Доналд Тръмп и съпругата му Мелания, пише в. "Сън".
Първата дама на САЩ бе избрала дълга рокля на "Диор" без ръкави, съчетана с бели ръкавици. Тоалетът беше дефиниран от модните експерти като сив, въпреки че на телевизионните кадри изглеждаше бял.

Съпругата на Тръмп Мелания беше придружена от принц Чарлз.


На банкета херцогинята на Кеймбридж - Кейт, пък отдаде почит на покойната Даяна, като беше сложила нейна любима диадема. Тя беше избрала и обеци със сапфири и диаманти на кралицата майка. Съпругата на принц Уилям носеше бяла рокля на Александър Маккуин за тържественото събитие.

Кейт Мидълтън и финансовият министър на Тръмп Стивън Мнучин.

Херцогинята на Съсекс Меган не присъства, защото наскоро роди.

Британската кралица беше избрала бяла рокля с маргаритени мотиви на Анджела Кели, съчетана с диамантена и рубинена тиара и с огърлица с диаманти и рубини.

Херцогинята на Корнуол - Камила, беше в кремавобяла рокля на Брус Олдфийл, с диамантена тиара на Бушрон и с колие от перли и топази.

Иванка Тръмп пък беше избрала нежносиня рокля с мотиви, наподобяващи разцъфнали клончета, съчетана с перлено колие.

Иванка Тръмп
Принц Майкъл от Кент беше кавалер на Сара Сандерс, говорител на Тръмп.

На банкета имаше 171 гости. Музиката включваше изпълнения на Хендел, откъси от "Уестсайдска история" на Ленард Бърнстейн и композицията на Ед Шийран Thinking Out Loud.
На банкета бяха поднесени вина на стойност от 38 до 1395 лири. Най-скъпото се оказа вино "Шато Лафит-Ротшилд" от 1990 г. Тръмп, който е заклет трезвеник, не пийна изобщо алкохол.
Менюто включваше филе от камбала, филе от уиндзорско агне и пролетни зеленчуци. За десерт имаше тарталета с ягоди и сметана с лимонова върбинка и сезонни подове.