Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

След като не се бе появявал от клетвата си като депутат в началото на този мандат, днес Делян Пеевски (ДПС) дойде в парламента за втори пореден пленарен ден. Вчера Пеевски се появи изненадващо, за да каже, че няма да стане евродепутат, въпреки че бе избран за такъв, и да отхвърли твърденията, че това става поради натиск от европейските либерали. Очакванията бяха, че тази му поява ще е инцидентна, тъй като по отсъствия в този мандат той надмина дори почетния председател на ДПС Ахмед Доган, който също не идваше много в парламента, когато бе депутат. Днес обаче Пеевски категорично опроверга тези очаквания.

 

След няколко месеца отсъствие парламентарната група на БСП също се завърна в парламента. Това предизвика светско оживление в пленарната зала и шеги и закачки между управляващи и опозиция.

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.