Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Един от резултатите на европейските избори е, че сме изправени пред свиващ се център, заяви Манфред Вебер – водещият кандидат на Европейската народна партия (ЕНП) за председател на Еврокомисията.

„Като гледам числата, не виждам мнозинство срещу либералите, не виждам мнозинство срещу социалистите, не виждам мнозинство срещу ЕНП. Затова бих помолил да обединим силите си и да работим заедно отсега нататък“, каза Вебер.

Така той предложи широка коалиция от проевропейски сили. Според него в нея трябва да бъдат споменатите вече три партии и „зелените“.

Вебер допълни, че ЕНП няма усещането за победа, макар да е останала първа политическа сила в Европарламента след изборите. И изтъкна, че е загубила места в сравнения с предишния Парламент.

Но няма никакъв шанс ЕНП да си сътрудничи с партии от крайната левица или десница, които не вярват в ЕС.

За ЕНП остава пределно ясна и твърда идеята за водещия кандидат за председател на Еврокомисията, допълни Вебер. Тя няма да подкрепи други кандидати, освен тези, които са представили своите програми и лица, преди хората да са отишли да гласуват. Кандидатът на ЕНП очаква Европарламентът да потвърди, че държи на водещите кандидати.

Коментари

Добро кроше на европейския избирател

по зъбите на картелната олигархия, за съжаление смекчен от балкански шашми. Поредното явно доказателство, че балканския Ганю не е точно европеец.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.